• catalan
  • Bases y condiciones del sorteo

    Fes-te’n membre

    Entrar amb facebook

    En clicar 'Entra amb Facebook' confirmes que acceptes la política de privacitat i protecció de dades i autoritzes el tractament de les teves dades segons els termes informats.



    O REGISTRA-T’HI

    Si us plau, completa la informació següent.
    Tots els camps són obligatoris.

    • Si continues amb el procés de registre, entenem que acceptes la nostra Política de galetes

    Accedeix al teu compte


    No tens compte?
    No recordo la meva contrasenya

    Política de privacitat i protecció de dades personals

     

    Per obtenir informació sobre l’ús de les dades de caràcter personal, els usuaris registrats declaren haver llegit i acceptar expressament la política de privacitat de MyCausa, que a continuació es transcriu.

    1. Drets d’autor

    Totes les marques registrades a MyCausa, figuratives o nominatives, així com qualsevol altra marca, nom comercial, marques de servei, il·lustracions, imatges i/o logotips que apareixen a MyCausasón i seguiran sent propietat exclusiva del propietari o dels seus licenciants, col·laboradors o associats i queden protegits per les lleis de marques i tractats internacionals competents.

    2. Requisits d’edat i la privacitat

    Els usuaris manifesten expressament que són majors d’edat.

    En cap cas els menors de 18 anys podran utilitzar el portal web de MyCausa com a usuaris registrats.


    3. Limitació de la responsabilitat

    El propietari del portal, dins dels límits de la legislació vigent, serà responsable dels danys derivats de la responsabilitat contractual i extracontractual només quan aquesta sigui conseqüència immediata i directa, per frau o negligència greu, de la mateixa activitat de MyCausa.

    En qualsevol cas, la responsabilitat del propietari, si fos establerta, queda limitada a un màxim de 100 € per cada esdeveniment.

     

    4. Canvis en aquests Termes

    El propietari es reserva el dret de fer canvis en les condicions contingudes en aquests Termes en qualsevol moment mitjançant notificació a l’usuari i publicació en el portal web de MyCausa.

    Tots aquells usuaris a qui s’ha notificat degudament els canvis introduïts en els presents Termes i política de privacitat, i que segueixin utilitzant el portal de MyCausa després de la publicació de canvis, accepten sense reserves les noves condicions publicades a la web.


    5. Cessió del contracte

    El propietari es reserva el dret a transferir, cedir, fer una novació o subcontractar la totalitat o qualsevol dels drets o obligacions contingudes en aquests Termes, amb la condició de què a continuació els drets de l’usuari no es vegin afectats.

    No obstant això, l’usuari no podrà en cap cas cedir o transferir els seus drets o les seves obligacions sota aquests Termes sense el consentiment previ i per escrit del propietari.


    6. Comunicacions

    Totes les comunicacions que es vulguin realitzar amb el propietari hauran de ser enviades a MyCausa utilitzant la informació de contacte que apareix en aquesta política de privacitat, i també en els termes i condicions generals del servei.


    7. Llei aplicable i jurisdicció

    La present declaració de privacitat descriu la forma en què MyCausa recopila, emmagatzema i utilitza la informació dels usuaris registrats d’aquesta pàgina web. Per mitjà de l’ús d’aquesta pàgina web, l’usuari consenteix que es recopili i s’utilitzi la seva informació tal com s’estableix en aquesta política de privacitat. També se l’informa que MyCausa periòdicament pot canviar, modificar, afegir, eliminar o actualitzar per qualsevol altre mitjà aquesta política de privacitat. Tanmateix, MyCausa sempre gestionà la seva informació personal d’acord amb la política de privacitat vigent en el moment de la recopilació de les seves dades. La intenció de MyCausa és la d’exposar els canvis a la nostra política de privacitat a través d’aquesta pàgina, de manera que l’usuari disposi d’informació completa sobre les classes de dades que s’estan reunint, la seva utilització i sota quines circumstàncies poden ser difosos.

    En totes les seccions en què es recapten dades personals, es proporcionarà, en cas de ser necessària, una explicació ampliada sobre les finalitats per a les quals s’utilitzaran les dades sol·licitades.

     

    8. Protecció de Dades de caràcter personal de l’usuari

    La present declaració de privacitat descriu la forma en què MyCausa recopila, emmagatzema i utilitza la informació dels usuaris registrats d’aquesta pàgina web. Per mitjà de l’ús d’aquesta pàgina web, l’usuari consenteix que es recopili i s’utilitzi la seva informació tal com s’estableix en aquesta política de privacitat. També se l’informa que MyCausa periòdicament pot canviar, modificar, afegir, eliminar o actualitzar per qualsevol altre mitjà aquesta política de privacitat. Tanmateix, MyCausa sempre gestionà la seva informació personal d’acord amb la política de privacitat vigent en el moment de la recopilació de les seves dades. La intenció de MyCausa és la d’exposar els canvis a la nostra política de privacitat a través d’aquesta pàgina, de manera que l’usuari disposi d’informació completa sobre les classes de dades que s’estan reunint, la seva utilització i sota quines circumstàncies poden ser difosos.

    En totes les seccions en què es recapten dades personals, es proporcionarà, en cas de ser necessària, una explicació ampliada sobre les finalitats per a les quals s’utilitzaran les dades sol·licitades.

     

    8. 1. Compromís de privacitat

    En aquesta política de privacitat s’utilitzar l’expressió “dades personals” en relació a informació com el nom, adreça de correu electrònic, adreça postal, número de telèfon o número de targeta de crèdit associada que es pugui utilitzar per a la seva identificació. Generalment, MyCausa només processarà les dades personals de l’usuari tal com es descriu en la present política de privacitat. Tanmateix, es reserva el dret a realitzar procesaments addicionals amb l’abast autoritzat o sol·licitat per la llei, o com a suport a qualsevol investigació criminal. Les seccions que segueixen expliquen com i on es recopilen les dades personals.

     

    8.2. Ús de les dades personals

    La major part dels serveis de MyCausa requereixen que l’usuari es registri degudament indicant les seves dades personals. Si decideix no revelar alguna de la de les seves dades personals sol·licitades no serà possible l’accés a tots els serveis de la pàgina web.

    La informació personal recaptada dels usuaris registrats s’emmagatzema a bases de dades propietat de MyCausa, que assumeix les mesures de caràcter tècnic, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat i integritat de la informació d’acord amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i d’altra legislació aplicable.

    L’usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-se (MyCausa) el dret a excloure dels serveis registrats a tot aquell usuari que hagi facilitat dades falses, sense prejudici d’altres accions que procedeixin en Dret.

     

    8.3. Confidencialitat de les dades personals

     

    MyCausa es compromet a no vendre, difondre o distribuir de qualsevol altra manera les dades personals de l’usuari a tercers, excepte en els casos disposats en la present política de privacitat.

    Les dades personals també s’utilitzen per a la seva comunicació a les organitzacions sense ànim de lucre que han rebut donacions com a part dels serveis de crowdfunding MyCausadisponibles a la nostra plataforma.

    Eventualment, i a més de l’anterior, les dades personals podrien transferir-se a tercers que actuïn en el nom de MyCausa, per processar-los d’acrod amb el/els objectiu(s) als quals van ser originalment recopilats o podrien processar-se legítimament de qualsevol altra manera, així com la prestació de serveis per avaluar la utilitat d’aquesta pàgina web, la seva comercialització, la gestió de dades o el suport tècnic.

    Les dades personals recopilades podrien també transferir-se a un tercer en cas que la unitat representada per aquesta pàgina web o una part d’ella, així com les dades dels clients associats a la mateixa, es venguessin, assignessin o transferissin. En aquest cas se sol·licitaria al comprador, assignatari o cessionari el tractament de les dades personals d’acord amb la present política de privacitat.

    A més, les dades personals podrien revelar-se a un tercer si MyCausa fos requerit per actuar d’aquesta manera en funció d’una llei aplicable, una ordre judicial o una regulació governamental, o bé en cas de què aquesta revelació fos necessària com suport a una investigació criminal o d’altres processos legals, tant a Espanya com a l’estranger.

     

     

    8.4. Dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició

    Sempre que MyCausa processi dades personals, adoptarà les mesures raonables per garantir que aquestes segueixin sent precises i estiguin actualitzades per als objectius que van motivar la seva recopilació. L’usuari podrà oposar-se al tractament de les seves dades personals en cas de què aquest no s’ajusti a un objectiu comercial legítim, tal com es descriu en la present política o en compliment de la llei.

    Si l’usuari desitja posar-se en contacte amb nosaltres en relació a l’ús de les seves dades personals o bé exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, ha d’enviar un correu electrònic a:

     

    contact@mycausa.com

     

    O pot també enviar una comunicació escrita a:

     

     

    MY CAUSA S.L

     

    Placeta Montcada 9 1º

    08003 Barcelona

     

     

    Les sol·licituds per cancel·lar les dades personals estaran subjectes a qualsevol requeriment legal aplicable o classificació de documents o obligacions de retenció documental que siguin imposades.

     

    8.5. Seguretat i confidencialitat

    Amb la finalitat de garantitzar la seguretat i confidencialitat de les dades personals que es recopilen on-line, MyCausa utilitza xarxes de dades protegides mitjançat tallafocs estàndard protegits amb claus d’accés. Durant el tractament de les dades personals, prenem mesures dissenyades adequadament per protegir aquesta informació davant de possibles pèrdues, ús inadequat, accés no autoritzat, revelació, alteració o destrucció.

     

    8.6. Cookies i etiquetes d’Internet

    És possible que MyCausa reculli i procesi informació sobre la visita de l’usuari a aquesta pàgina web, igual que a les pàgines que ha visitat, la seva web de procedència i algunes de les cerques realitzades. Aquesta informació s’utilitzarà per millorar els continguts d’aquest lloc web i recopilar estadístiques conjuntes sobre els individus que han utilitzat aquest lloc web amb objectius interns i d’investigació de mercat. Amb aquesta finalitat, s’han instal·lat cookies que recullen el nom del domini de l’usuari, el seu proveïdor de serveis a Internet, el sistema operatiu i la data i hora d’accés. Una cookie és una petita peça d’informació que s’envia al seu navegador i s’emmagatzema en el disc dur de l’ordinador. Les cookies no fan malbé l’ordinador de l’usuari, que pot programar el seu navegador perquè li notifiqui quan rebi una cookie, de manera que li permeti decidir si l’accepta o no. Si no vol que MyCausa instal·li les seves cookies, enviï un correu electrònic a ……………@................... . Tanmateix, si l’usuari no accepta les cookies, no podrà utilitzar totes les funcionalitats del seu programa de navegació. MyCausa podria utilitzar els serveis de proveïdors externs per rebre assistència en la recopilació i el processament de la informaicó descrita en aquesta secció.

    De manera ocasional, MyCausa podria utilitzar etiquetes d’Internet (també conegudes com a etiquetes d’acció, GIF de píxel únic, GIF evident, GIF invisible i GIF 1 per 1), i les cookies en aquest lloc web podrien desplegar aquestes etiquetes/cookies a través d’un anunciant o un servei d’anàlisi de web que podria estar ubicat a un país estranger, des d’on podria emmagatzemar la informació respectiva (incloent la seva direcció IP). Aquestes etiquetes/cookies es col·loquen tant en els anuncis on-line que redireccionen als usuaris a aquesta pàgina web, com també en les diferents pàgines d’aquest lloc web. MyCausa utilitza aquesta tecnologia per mesurar les respostes dels visitants als seus llocs web i l’efectivitat de les seves campanyes de publicitat (incloent el nombre de vegades que es visita una pàgina i què informació es consulta), com també per avaluar l’ús que ha realitzat de la seva pàgina web. Aquest tercer o el col·laborador de serveis d’anàlisi de web podrien recopilar dades sobre els visitants d’aquesta pàgina web i d’altres pàgines, ja que aquestes etiquetes/cookies podrien generar informes relacionats amb l’activitat de la pàgina web i proporcionar serveis addicionals relacionats a l’ús de la pàgina web i d’Internet. Aquests proveïdors podrien proporcionar aquesta informació a altres llocs en cas de què existís una demanda legal que ho requerís, o en cas de contractar altres parts per processar informació en el seu nom.

     

     

    8.7. Enllaços a altres pàgines web

    La present política de privacitat s’aplica només a aquesta pàgina web i no a les pàgines web propietat de tercers. MyCausa pot facilitar enllaços a altres pàgines web que consideri d’interès per als seus visitants. El desig de MyCausa és el de garantir que aquestes pàgines mantinguin els estàndards més elevats. Tanmateix, a causa de la mateixa naturalesa d’Internet, no pot garantir els nivells de privacitat de les pàgines web amb les quals enllaça, així com tampoc responsabilitzar-se dels continguts de les pàgines que no siguin de la nostra propietat. La present política de privacitat no està dirigida a la seva aplicació a qualsevol pàgina amb la qual MyCausa mantingui un enllaç i que no li pertanyi.

     

    8.10. Permisos de FACEBOOK

    Aquesta aplicació pot requerir alguns permisos de Facebook que permeten dur a terme accions amb el seu compte de Facebook i l’usuari per recopilar informació, incloent informació personal d’aquesta.

    Per obtenir més informació sobre els permisos de Facebook, l’usuari s’ha de remetre a la documentació que facilita Facebook i la política de privacitat de Facebook que es pot localitzar a la seva pàgina web: www.facebook.com.

    Els permisos necessaris són els relacionats amb la informació bàsica de l’usuari registrat a Facebook, que normalment inclouen les dades següents: identificació, nom, fotografia, gènere i localització d’idioma i, en alguns casos, els amics a Facebook. Si l’usuari ha generat més dades disponibles per al públic, aquestes estaran disponibles.

     

    8.11. Contacti'ns

    Per a qualsevol consulta o reclamació sobre el compliment d’aquesta política de privacitat, o si desitja dirigir alguna recomanació o comentari destinat a millorar la qualitat del nostre lloc web, l’usuari pot enviar un correu electrònic a:contact@mycausa.com

     

    Última actualització: 16 de Junio 2014